Jaarthema 2018 - 2019: De Waarde van Werkplezier


Voor een aantal misschien een verrassend thema. Werkplezier is echter al lang niet meer het speeltje van HR. Binnen steeds meer bedrijven raakt men ervan overtuigd dat werkplezier de brandstof is voor succes. Wat dat betreft past het perfect binnen de doelstellingen van KKT. We hopen met dit onderwerp het begrip kwaliteit in een breder kader te plaatsen.

Werkplezier staat binnen veel organisaties tegenwoordig hoog op de agenda. De vele aandacht voor dit onderwerp zou je op het verkeerde been kunnen zetten. Nee, werkplezier is niet de zoveelste hype die wel weer overwaait. Werkplezier is een aandachtsveld dat al ruim twintig jaren in de picture staat. De extra aandacht komt voort omdat de toegevoegde waarde van werkplezier inmiddels ruimschoots is bewezen. Daarnaast speelt mee dat bedrijven zich steeds meer moeten profileren om in beeld te komen bij (potentiële) werknemers.  Organisaties ervaren dat bevlogen en betrokken medewerkers een belangrijke rol spelen bij het versterken van hun concurrentiepositie. Dit geldt zowel voor hun bijdrage aan de organisatiedoelen, maar zeer zeker ook voor het behouden en kunnen aantrekken van medewerkers.

Als bestuur van KKT hebben we er zin in om hiervoor handvatten te bieden en invulling te geven aan dit thema. De aftrap hebben we al verricht tijdens de ALV waar een presentatie is verzorgd over dit onderwerp, met aansluitend een forumdiscussie met enkele leden van KKT. Uiteraard zullen we ook in de kringmiddagen zorgen dat dit onderwerp nader wordt belicht.

Agenda

Er zijn nog geen activiteiten gepland!

Kennismaken?

Wilt u een keer kennismaken? Kom dan op onze volgende activiteit.
 

Aanmelden

Verslagen

Vind hier alle verslagen van diverse evenementen

Publicaties

Vind hier onze publicaties