-->WIJ STAAN VOOR CONTINU VERBETEREN VAN BEDRIJFSVOERING


Doel van de Kwaliteitskring Twente is het bevorderen van kennis van kwalitatieve bedrijfsvoering alsmede de toepassing daarvan bij bedrijven, instellingen en organisaties. Dit bereiken we door het organiseren van lezingen, bedrijfsbezoeken en workshops op het gebied van kwaliteit te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten is er volop gelegenheid om interactief te reageren op de verkregen informatie en met vakgenoten ervaringen uit te wisselen.

 

De Kwaliteitskring Twente werkt samen met partners aan het bevorderen van het kwaliteitsmanagement door het samen organiseren van congressen, masterclasses en bedrijfsbezoeken. 
Landelijk werken we samen met de acht andere regionale kwaliteitskringen binnen het Landelijk Samenwerkingsverband en Overleg Kwaliteitskringen (LOK) en in Twente maken we deel uit van het samenwerkingsverband van netwerkorganisaties Ondernemend Twente. 

Het bestuur en secretariaat wensen alle leden prettige feestdagen


Lees meer
 

6 januari 2020 De rode loper - Nieuwjaarbijeenkomst Twente
Het KKT bestuur nodigt je uit voor het event:

De rode loper - Nieuwjaarbijeenkomst Twente op maandagavond 6 januari 2020, 19:30 – 22:30 uur.

Locatie:
Vliegveld Twenthe
Hangar 11
Vliegveldweg 345
7524 PJ Enschede

Talent combineert hart, hoofd en handen

De wereld van morgen is nu. Om ook de komende jaren de beste antwoorden voor de wereldwijde ontwikkelingen te blijven bieden zijn mensen, ondernemers, bedrijven en politici nodig die nu vooruit denken en acteren. Talent is de sleutel voor succes.

Lees meer
 

Programma KKT 2019 - 2020


Datum Locatie Onderwerp
12 december 2019 AMMON, Enschede. Workshop
6 februari 2020 Info volgt Onder voorbehoud
11 maart 2020 Holland-Innovative, Enschede Workshop
25 maart 2020 VION, Groenlo Onder voorbehoud, datum kan wijzigen
15 april 2020 Info volgt Onder voorbehoud
14 mei 2020 Info volgt Onder voorbehoud

Kwaliteitsmanagers ondermijnen kwaliteit


Over hoe kwaliteitsmanagers kwaliteit uithollen met blauwdrukken


 

Camillo Spratt, Voorzitter Kwaliteitskring Zuid Holland

Veel leidinggevenden en professionals doen hun uiterste best om de nieuwe ontwikkelingen die onze wereld en onze organisaties beïnvloeden bij te houden. Ik kom veel van deze geïnteresseerden tegen in de collegezalen bij managementopleidingen, bij het Directeurennetwerk Nederland, bij klanten en bij de Kwaliteitskring Zuid Holland. Allemaal verenigingen en instituten die mensen met verve aan elkaar verbinden, zodat ze leren hoe het beter kan in onze organisaties. De focus ligt steeds op nieuwe methoden en technieken die organisaties moeten helpen om te verbeteren en te vernieuwen.

 

 
Lees meer
 

Sufficio QESH 4.0 Event


Op 24 september vond het eerste QESH 4.0 event plaats in Scherpenzeel. Dit event werd georganiseerd door de gezamelijke Nederlandse Kwaliteitskringen. 

In vervolg op deze interessante en plezierige samenwerking zullen de leden van de KKT in het komende jaar meer informatie ontvangen over bijeenkomsten van andere kringen en samenwerkingspartners, artikelen en ontwikkelingen op kwaliteitsgebied. 

QESH zaal

Lees meer
 

De vergeten essentie van de ISO 9001 norm


 

Bernadette van Pampus verzorgde tijdens Hét Grote Kwaliteitscongres op 9 mei een Masterclass over de Waarde van ISO voor Kwaliteitsmanagement. Zij schreef een artikel over de vergeten essentie van de ISO 9001 norm. U vind het artikel hier!

Regiodeal Twente 2019 - Geld beschikbaar voor projecten in Twente


Regio Deal Twente

Op 16 november 2018 werd bekend dat het Rijk 30 miljoen euro uit de Regio Envelop beschikbaar heeft gesteld voor het voorstel ‘Twente Groen Technologisch Topcluster’. Met daarnaast financiële bijdragen van provincie Overijssel, Twentse gemeenten, kennisinstellingen en ondernemers kan een flinke impuls aan de hele regio worden gegeven. Deze deal moet nog definitief gesloten worden door Rijk en regio, dit zal voor de zomervakantie plaats vinden. Via dit document krijgt u meer inzicht in de elf projecten, de beoogde resultaten en de betrokken partijen.

De 11 projecten uit de Regio Deal kort uitgelegd-> lees meer

Lees meer
 

Privacyverklaring leden Kwaliteitskring Twente


Kwaliteitskring Twente (KKT), gevestigd aan Robertinkkamp 32, 7524 BP Enschede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 
Lees meer
 

Cursus Interne auditing - KKT


De KKT verzorgt weer cursussen Interne auditing


Interne auditing is hét instrument om kwalitatief inzicht te krijgen in de prestaties van uw organisatie of van het managementsysteem. In beide gevallen baseert u zich op de feiten. In de audittrainingen van de KKT leert u verbeterpunten en risico’s scherp in kaart te brengen. Dat gaat dus verder dan het checken van procedures. Het gaat er in onze visie om dat interne audits leiden tot nieuwe inzichten die uw organisatie verder helpen. Inzichten die leiden tot organisatieverbetering.

Lees meer
 

Agenda

GEANNULEERD AMMON, Enschede, workshop
Vliegveldweg 333, 7524 PT Enschede
Rode Loper Nieuwjaarsbijeenkomst 2020
Vliegveld Twenthe, Hangar 11, Vliegveldweg 345, 7524 PJ Enschede
Info volgt (onder voorbehoud)
Holland-Innovative, Enschede, workshop
The Building, Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede

Kennismaken?

Wilt u een keer kennismaken? Kom dan op onze volgende activiteit.
 

Aanmelden

Verslagen

Vind hier alle verslagen van diverse evenementen

Publicaties

Vind hier onze publicaties

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo