Redactiecommssie


De redactie commissie verzorgt de verslaglegging van de activiteiten van de KKT. Zo zorgen we ervoor dat er verslagen en foto’s van de kringmiddagen en andere activiteiten worden gemaakt en geplaatst op onze website. Ook verzorgen we het jaarlijkse themanummer dat uitkomt in mei. Hierin worden artikelen geplaatst rondom het jaarthema. Deze artikelen worden aangeleverd door bedrijven en instellingen in de regio. Als redactie commissie maken we de selectie en voeren we de regie.

Ook staat er nog een en ander op onze wensenlijst voor het komend jaar. Heel actueel is de discussie over de communicatie binnen de KKT en naar buiten toe. Zo is er afgelopen voorjaar een denktank actief geweest die naar de inhoud van de website heeft gekeken. Hier is een helder rapport met aanbevelingen uitgekomen waar we graag mee aan de slag willen gaan. Ook zouden we graag in een of andere vorm weer een periodieke Digikrul in het leven willen roepen waarbij de leden wat actiever worden geïnformeerd over de activiteiten van de kring.

 

De redactie commissie zoekt versterking!

Door de huidige krappe bezetting moet de redactie commissie zich beperken tot een minimum aan activiteiten. Voor onze huidig activiteiten en om aan de slag te kunnen met onze wensenlijst zijn we op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om met een of meerdere van onze activiteiten mee te werken meld je dan aan, je bent van harte welkom!

 

De redactiecommssie bestaat momenteel uit:


Geen leden gevonden.

Agenda

Kwaliteit in tijden van Corona
Online Zoom meeting
Psychosociale Arbeidsbelasting
Verplaatst naar 2021: Workshop by Onno Elzinga QHSE Business partner
wordt nader bepaald

Kennismaken?

Wilt u een keer kennismaken? Kom dan op onze volgende activiteit.
 

Aanmelden

Verslagen

Vind hier alle verslagen van diverse evenementen

Publicaties

Vind hier onze publicaties